Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

На 10-ій сесії схвалили звіт міського голови за пів року роботи та відзначили 25-ту річницю Конституції України

Дата: 27.06.2021 15:21
Кількість переглядів: 933

Фото без опису

25 червня 2021 року депутати Камінь-Каширської міської ради зібралися на 10 сесії. Серед присутніх на засіданні: голова Камінь-Каширської РДА Ольга Ващук, голова районної ради Віктор Сус, працівники міської ради, представники преси, жителі громади. Головне питання порядку денного – звіт міського голови за перших пів року роботи.

Фото без опису

Віктор Пась розповів про труднощі перших місяців, організацію роботи новоствореної територіальної громади та старостинських округів. Міський голова познайомив присутніх з керівниками та працівниками структурних підрозділів ради та окреслив сферу їхньої діяльності. У звіті Віктор Іванович інформував про виконання бюджету, доходи загального фонду, власні надходження нашої громади та видатки загального фонду.

За 5 місяців 2021 року обсяг доходів загального фонду бюджету громади за рахунок усіх джерел склав 188 474,6 тис. грн.,  що  становить  41,9% до уточнених річних призначень. Власних доходів надійшло 48 539,5 тис.грн. при  зобов’язанні  38 352,6 тис.грн.,  що становить 126,6 відсотка. Бюджет громади по видатках по загальному фонду за 5 місяців  2021 року виконано в сумі 178 968,5 тис. грн., що становить  39,4 відсотка до уточненого річного призначення. Видатки за галузями соціально-культурної сфери за січень-травень проведені в сумі 165 723,8 тис. грн.: по галузі освіта – 150 209,3 тис. грн., охорона  здоров’я –  3 280,6 тис. грн., соціальний захист  та соціальне забезпечення – 4 890,3  тис. грн., культура – 6 331,6 тис. грн. та  фізична культура і спорт – 1 012,0 тис. грн..

Очільник громади розказав про перебіг ремонтних робіт у ЦНАПі та плани його відкриття на День Незалежності України. За перших півроку виконано профілювання проїжджих частин вулиць та провулків міста з ґрунтовим покриттям, ямковий ремонт доріг асфальтно-бетонною сумішшю у Камені-Каширському по вул. Шкільна, Коніщука, Ковельська, Перше Травня, Торгова, Воля, розпочато ямковий ремонт струменевим методом асфальтних міських доріг, здійснено капітальний ремонт відрізку дороги по вул.Перше Травня. У населених пунктах старостинських округів дороги – прогрейдеровано (Пнівне, Фаринки, Волиця,  Соснівка, Винімок, Раків Ліс, Грудки, Осівці, Видричі, Бузаки, Краснилівка). У с. Підцир’я по вул. Ковельська поклали частину тротуару.

Фото без опису

Щодо вуличного освітлення, то для старостинських округів було придбані електроматеріали  та аналогові добові таймери. Також вдалося реалізувати проєкт «Іноваційні енергоефективні заходи в с. Черче, шляхом здійснення реконструкції вуличного освітлення із встановленням сонячних панелей» і тепер у селі Черче частини двох вулиць – Центральної та Шкільної освітлюються у темну пору доби.

За півріччя було здійснено і ряд природоохоронних заходів – очищення та ремонт водовідних каналів у місті та селах громади.  У старостинських округах за цей період вдалося впорядкувати та ліквідувати стихійні сміттєзвалища. Такі робити зокрема були проведені у Великій та Малій Глуші, Погулянці, Невірі, Щитині, Полицях, Іваномислі, Оленині, Боровні, Гуті-Боровенській, Підріччі, Пнівні, Фаринках, Волиці, Брониці, Черчі, Підбороччі.

Зазнали покращення і зупинки у громаді. Протестантські громади міста облаштували зупинки центру громади бруківкою, а матеріалами для робіт. У старостинських округах старости та місцеві активісти теж облагородили зупинки громадського транспорту.

Згадав міський голова і про зміни в місті, які видно неозброєним оком – яскраві клумби та фотозону з об’ємним написом «Я люблю Камінь-Каширський».

Відтак, депутати схвалили звіт міського голови і розглянули інші питання порядку денного.

10 сесія відбулась напередодні 25-ї річниці Конституції України. Віктор Іванович розповів про конституційні традиції українського народу та привітав усіх присутніх зі святом. Працівники та вихованці Центру культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради підготували з цієї нагоди концерт і дивували глядачів неперевершеними творчими номерами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь