Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Напередодні Дня медика у місті відбулися урочистості

Дата: 18.06.2021 16:13
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

У третю неділю червня в Україні щорічно святкують свій професійний день  усі ті, кому ми довіряємо найцінніше: власне здоров’я і життя – працівники медичниної галузі. Тому, сьогодні, 18 червня 2021 року в центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбулися урочистостості з нагоди свята.«Білі ангели на землі»  –  звертались до медиків зі сцени, дякуючи їм за їхню працю – подвиг, причому подвиг щоденний.

Фото без описуВітальні слова до своїх колег-медиків адресували керівники комунальних некомерційних підприємств Камінь-Каширської міської ради: «Камінь-Каширська ЦРЛ» Людмила Потягайло та «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Ігор Соловей.

Фото без опису

Така урочиста подія не могла залишилась поза увагою і місцевої влади. Міський голова Віктор Пась, голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації Ольга Ващук, голова районної ради Віктор Сус – теж серед присутніх і виступаючих. Очільник громади Віктор Іванович з привітаннями і подякою: «Дорогі наші медичні працівники, усі хто працює у цій дуже відповідальній і потрібній сфері – медична галузь. Напевно, ваша професія – найважливіша, бо ви кожного дня працюєте для людей. У вас немає вихідних, святкових, немає ні дня, ні ночі, бо пацієнти завжди хочуть бути здоровими і ви ніколи не стаєте осторонь чужого болю, жертвуючи собою заради інших.  За це вам велике спасибі. Бажаю міцного здоровя, здійснення усього задуманого, нехай негаразди обходять вас стороною, а передова, на якій ви кожен день стоїте закінчиться для вас перемогою, Божого благословення і всіляких гараздів».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуКращим працівникам медичної галузі представники влади вручили грамоти і подяки за  високий професіоналізм, сумлінну  працю, відданість справі, людяність та милосердя. Вихованці, творчі колективи, солісти центру культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради виступили з музичними вітаннями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото Андрія Літвінчука


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь