Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

До уваги жителів Камінь-Каширської громади, фізичних осіб-підприємців, підприємств та установ! Утримуйте, будь ласка, свою територію в належному стані!

Дата: 09.06.2021 16:35
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Шановні жителі громади, фізичні особи-підприємці, представники підприємств та установ, які розміщені на території Камінь-Каширської  громади!

Нагадуємо вам, що відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни зобов’язані: утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену правилами благоустрою територію населеного пункту прилеглу до цих об’єктів. Також відповідно до вищевказаного Закону підприємства, установи, організації забезпечують благоустрій земельних ділянок, наданих їм на праві власності чи праві користування.

З настанням теплої пори року актуальним стало питання косіння трави біля прилеглих територій, тому просимо поставитись до цього з розумінням і серйозністю, упорядковувати та підтримувати прилеглі території, а також ваші будівлі в охайному стані. Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360грн.) і на посадових осіб, громадянсуб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700грн.). Сподіваємося на розуміння.

Давайте спільними зусиллями зробимо нашу громаду кращою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь