Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Напередодні Дня матері подякували мамам полеглих захисників

Дата: 06.05.2021 14:24
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

– Сильні, мужні, вольові особистості… Саме такі слова спадають на думку, коли спілкуєшся з матерями, чиїх синів забрала війна, – говорить міський голова Віктор Пась. За ініціативи керівництва міста і району на Камінь-Каширщині організували просвітницьку акцію «Подякуй мамі захисника», присвячену Дню Матері, який щорічно відзначають у другу неділю травня.

Тож напередодні шанованого свята Віктор Іванович відвідав сім’ї загиблих Героїв, які проживають на теренах Камінь-Каширської територіальної громади. У рамках поїздки посадовець зустрівся з матерями воїнів АТО/ООС: Галиною Цепух (с. Видерта), Галиною Шеметюк (с. Волиця), Оленою Сотнік (с. Грудки), Марією Приймак (с. Полиці). Віктор Пась не оминув обійстя дружини полеглого на Сході Дмитра Герасимика із Видерти, а у селі Ворокомле відвідав Марію Зубач, син якої загинув в Афганістані.

З рук міського голови кожна з цих жінок отримала квіти, матеріальну допомогу, слова підтримки та привітання з нагоди Великодніх свят і Дня матері.

Окрім того, в цей день Віктор Пась поклав квіти й на могили Героїв.

 – Розумію, ніщо не здатне компенсувати втрату близьких людей, а тим паче – дітей. Та найголовніше, що ми можемо зробити для родин загиблих воїнів, – це пам’ять про героїчний подвиг їхніх синів, – резюмує Віктор Іванович.

Своєю чергою, матері щиро подякували міському голові за щирі слова, а насамперед кожна з них відчула такі необхідні увагу й турботу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь