Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

У селі Черче таки засвітилися ліхтарі

Дата: 16.03.2021 08:14
Кількість переглядів: 1728

Фото без опису

        Цими днями у селі Черче нарешті запрацювало вуличне освітлення. Починання цієї благої справи сягає ще 2017 року. Тоді вона була розпочата за ініціативи громадської організації «Полісся» (голова – Савчук Валерій). Проте в ті роки виникли певні труднощі фінансового характеру. Один раз, виділені кошти були використані не за призначенням, а пізніше їх так і не змогли освоїти. Таким чином за весь цей час проєкт не вдалося втілити в життя, а тим часом мешканці села змушені були жити у темряві. Місцеві жителі вже перестали вірити, що на їхніх вулицях засяє світло.

       Новообраний очільник громади Віктор Пась зацікавився проблемою селян і справу таки вдалось зрушити з мертвої точки. Відтак, міський голова Віктор Іванович доклав усіх зусиль, щоб пришвидшити розпочатий процес. Тому нарешті, у 2021 році проєкт «Іноваційні енергоефективні заходи в с. Черче, шляхом здійснення реконструкції вуличного освітлення із встановленням сонячних панелей» в рамках програми «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – 3» реалізовано. Тепер окремі частини двох вулиць села Черче – Центральної та Шкільної освітлюються у темну пору доби. Мешканці дуже радіють успішному завершенню робіт і тішаться світлими вулицями.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь