Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Камені-Каширському

Дата: 15.02.2021 21:32
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. Цю дату встановлено указом Президента України від 11 лютого 2004 року № 180 і приурочено до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року. Ця війна забрала життя 4 тисяч українців, 72 українських воїни, не повернулися до рідних домівок, зникнувши безвісти, 6 тисяч залишились інвалідами, понад 8 тисяч – отримали поранення.

Тому сьогодні, і в Камені-Каширському згадали всіх тих, хто став жертвою тієї війни. Біля міського пам’ятника воїнам-афганцям настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці о.Юрій Михайлов відслужив панахиду за загиблими у роки воєнного лихоліття. Не стали осторонь від участі в заходах і представники міської та районної влади. Заступник міського голови з діяльності  виконавчих органів ради Анатолій Шевчик, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик поклали квіти до пам’ятного знаку – воїнам-афганцям. Пом’янули своїх  побратимів і місцеві ветерани афганської війни та всі небайдужі жителі міста.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь