Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Закінчила свою роботу третя сесія Камінь-Каширської міської ради

Дата: 29.12.2020 21:02
Кількість переглядів: 1870

Фото без опису

29 грудня 2020 року відбулася 3-тя позачергова сесія Камінь-Каширської міської ради VIII скликання. Депутати продовжили термін дії Програм Камінь-Каширської міської ради. Також були прийняті і нові програми. Зокрема, затвердили: Програму «Молодь Камінь-Каширщини» на період 2021-2025 роки, Програму розвитку освіти  на 2021-2025 роки, Програму соціального захисту населення Камінь-Каширської міської ради на 2021 рік, Програму розвитку культури в Камінь-Каширській міській раді на 2021-2025 роки, Програму розвитку фізичної культури і спорту в Камінь-Каширській міській раді  на 2021-2024 роки та Програму розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги» Камінь-Каширської міської ради на  2021 рік.

Фото без описуНа сесії було призначено старост восьми старостинських округів. Бузаківський старостинський округ (Бузаки, Краснилівка, Мельники-Мостище, Мостище з центром у с.Бузаки) очолить Мальчук Олександр Володимирович. Старостою Хотешівського старостинського округу (Хотешів, Котуш, Добре з центром у с.Хотешів) було затверджено Давидюка Миколу Миколайовича. Труш Світлана Михайлівна призначена старостою Малоглушанського старостинського округу (Мала Глуша, Каливиця з центром у с.Мала Глуша). Великоглушанський старостинський округ  (Велика Глуша, Невір, Погулянка з центром у с.Велика Глуша) очолить Токарчук Олександр Васильович. Старостою Пнівненського старостинського округу (Пнівне, Винімок, Волиця, Городок, Соснівка, Фаринки з центром у с.Пнівне) став Ковальчук Сергій Михайлович. Шевчик Сергій Олексійович призначений старостою Ворокомлівського старостинського округу (з центром у с.Ворокомле). Раковоліський старостинський округ (с.Раків Ліс, Підріччя) очолить Півень Інна Юріївна. Маковецький Олександр Адамович затверджений старостою Черченського старостинського округу (Черче, Острівок, Підбороччя, Щитинь з центром у с.Черче).

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Сесійний рік закінчився на дуже позитивній ноті, оскільки, після дискусій і обговорень з прийдешніми святами із щирими вітаннями і дзвінкими колядками депутатів міської ради віншував народний аматорський ансамбль народної пісні «Родовід» Камінь-Каширського районного будинку культури (керівник – Заслужений працівник культури України – Людмила Довгун).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь