Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Волинських фермерів запрошують на соціальний «Відкритий ринок»

Дата: 30.04.2020 11:33
Кількість переглядів: 2090

Фото без опису

Багато селян сьогодні опинилися у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, містяни змушені купувати фрукти, овочі, м'ясо, молоко та іншу продукцію винятково в магазинах та супермаркетах. Асоціація міст України у партнерстві з ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» розпочинають соціальний онлайн проєкт для підтримки невеликих сільгосппідприємств. На спеціальному інтерактивному сайті фермери зі всієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти.

Про старт нового проєкту повідомили у Волинському РВ АМУ.

Безкоштовна онлайн-платформа https://rynok.in.ua/  відкрита з 15 квітня 2020 року.

«По суті, ця платформа переводить ринок в онлайн. І це – тренд, адже сьогодні в онлайн працює вся країна. Переконаний, що проєкт існуватиме та розвиватиметься і в подальшому, коли минуть важкі часи, адже ми всі знаємо, що майбутнє за сучасними технологіями. Асоціація міст України підтримала цю ініціативу і закликає громади сприяти її максимальному поширенню та залученню місцевих сільгоспвиробників», – зазначає Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

«Відкритий ринок» – це майданчик, на якому зможуть зустрітись без посередників виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі. Він задуманий як відповідь на виклик епідемії COVID-19 та її наслідків.

«Відкритий ринок» проєкт не комерційний, а винятково соціальним, тому не передбачає жодної системи оплати. Він всеукраїнський, проте, споживачі зможуть знайти продукцію у своїй області лише після того, як у ній зареєструється перший місцевий виробник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь